Wat Zijn De Stappen Om Een Microsoft Office 365 Account Te Activeren?

Om te starten met Microsoft Office 365 is het activeren van je account noodzakelijk. Deze bestaat voornamelijk uit een wizard in drie stappen. In de eerste stap moeten contact- en domeingegevens worden toegevoegd en in de tweede stap moet u de beheerdersgegevens registreren. Ten slotte, in de derde stap, moet u controleren of de samenvatting van de gegevens die u hebt ingevoerd juist is om de procedure te kunnen uitvoeren.

Opmerking: alle informatie die hier wordt ingevuld, wordt naar de Microsoft verzonden.

Ga als volgt te werk om uw Office 365-account te activeren:

 1. Selecteer Producten in het bovenste menu en kies het domein via de keuzerondjes, als je er meer dan één hebt.
 2. Navigeer naar de optie MS Office 365 gebruiken en ga verder met de volgende stap.
 3. Typ de gegevens van de contactpersoon van het bedrijf, waaronder de naam, achternaam, volledig adres, e-mailadres en telefoonnummer, evenals de bedrijfsnaam.
 4. Nu moet u het initiële domein voor Office 365 invoeren. Als u klaar bent, klikt u op de knop Volgende.
 5. Klik op de knop naast Beheerder om te kiezen of de gebruiker beheerdersrechten krijgt.
 6. Typ de naam van de admin-gebruiker en houd er rekening mee dat deze naam zal worden gebruikt om in te loggen op het MS 365-account.
 7. Registreer vervolgens de volledige naam en de weergavenaam van de beheerder, evenals de locatie voor de services die gaan worden gebruikt.
 8. Selecteer de knop Volgende na het uitvoeren van bovenstaande stappen.
 9. Controleer ten slotte of de ingevoerde informatie correct is en klik op Voltooien om de activering van de service te starten.
   Klik op Vorige om informatie te wijzigen.

De activering van deze software wordt niet gestart. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestigingsmail. Neem voor de gerelateerde vraagstukken contact met ons op om een ​​passende oplossing te krijgen van onze experts. Bel ons gratis nummer Microsoft Bellen Nederland voor de beste oplossing om technische fouten te corrigeren. Ons motto is om u te helpen in elke fase van het gebruik van dit programma op een correcte manier. We bieden snelle oplossingen en behouden de kostbare tijd die kan worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren. We bieden ook ondersteuning via e-mail en livechat. Gebruikers kunnen onze website bezoeken voor meer informatie. Bespreek uw zorgen gerust met onze klantvriendelijke technische leden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *