Wat Zijn De Stappen Om Een Back-Up Te Maken Van Microsoft Outlook?

Wanneer u op een pc werkt, is het belangrijk om een ​​back-up te hebben van de gegevens die u hebt opgeslagen en vaak vergeten gebruikers een back-up van e-mailbestanden te maken. Het is niet erg om een ​​back-up van uw Outlook-gegevens te maken die vrij eenvoudig is, zoals het kopiëren van een bestand.

Vandaag zijn we hier om u de stappen voor het maken van een back-up van uw bestanden uit te leggen. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met het Microsoft Klantenservice Nederland-team.

Ten eerste willen we u informeren over de informatie die beschikbaar is in Outlook, zoals e-mails, mappen, contacten; agenda’s, enzovoort, worden opgeslagen in de indeling .pst of .ost op uw pc. Zodra u deze bestanden kopieert, kunt u een volledige back-up van uw gegevens krijgen.

Nu moet u een map openen met uw Outlook-gegevensbestand en moet u naar de C-schijf op uw pc gaan. Als je daar bent, klik je op “Bekijken” en klik je vervolgens op “Verborgen items” of klik je op “Bekijken” en ga je naar “Mapopties” en vervolgens klik je op “Verborgen bestanden en mappen weergeven”. Op deze manier kunt u de map “Appdata” in uw gebruikersmap zien.

U moet op “win” drukken en vervolgens %appdata% invoeren en op enter drukken en een roamingmap wordt geopend. Vervolgens moet u “Lokaal”> “Microsofts”> “Outlook” openen.

Nu moet u zoeken naar de OST- of PST-bestanden van het Outlook-programma van de gebruiker. Houd er rekening mee dat gebruikers vaak .pst-bestanden hebben en zelden .ost-bestanden.

Nu moet je alle bestanden selecteren en vervolgens kopiëren en je moet beslissen waar je een back-up op je pc wilt maken. Als u wilt, kunt u een back-up maken op zowel USB, CD als DVD of u kunt uw gegevens uploaden naar de C-schijf.

Klik in uw Outlook op “Bestand” en ga vervolgens naar “Openen” en vervolgens moet u op “Open Outlook-gegevensbestand” klikken en uw bestandsbrowser wordt geopend.

U moet door uw gegevensbestandsmap bladeren, een gekopieerde map betekent een back-up van uw gegevens; je moet het selecteren en openen om de bestanden te laden.

Het uploadt al uw gegevensbestanden, mappen, berichten, contacten en alles wat u op uw apparaat hebt opgeslagen.

Voor meer informatie moet u naar Bellen Microsoft nederland Nummer om verbinding te maken met het team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *