Stappen Om Een Gezinslid Toe Te Voegen Aan Een Microsoft Account

Microsoft-account wordt over de hele wereld gebruikt om te communiceren en de meest opvallende functies ervan worden door de meeste gebruikers gewaardeerd. Microsoft Bellen Nederland wil u graag kennis laten maken met een nieuwe functie waarmee ze elk gezinslid aan hun account kunnen toevoegen. Een van de gemakkelijkste en eenvoudigste manieren om leden in een account in te stellen en te beheren, is: ga naar accout.microsoft.com/family en voer de volgende stappen uit.

  • Log in op uw account en klik vervolgens op Een gezinslid toevoegen.
  • Klik op Kind of Volwassene.
  • Voer uw e-mailadres in of geef het telefoonnummer op van de persoon die moet worden toegevoegd en klik op Uitnodiging verzenden. (Als het lid dat moet worden toegevoegd geen e-mailaccount of mobiel nummer heeft, klik dan op Een nieuwe voor hem maken).
  • Wacht tot de persoon uw verzoek accepteert of ga naar account.microsoft.com/family en klik op Nu accepteren naast het e-mailadres. Het kan worden opgericht onder In afwachting van nummer in het gedeelte Melding bovenaan de pagina.
  • Als u op de knop Nu accepteren hebt geklikt, meld u dan af zodat de persoon die u wilt toevoegen zich kan aanmelden en lid kan worden van uw gezin.
  • Log opnieuw in en voltooi het instellen.

Opmerking: als het lid dat u probeert toe te voegen al deel uitmaakt van een ander gezin, moet het uit dat gezin worden verwijderd.

Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovengenoemde stappen, kunt u hulp krijgen van onze technici. Neem contact Microsoft Nummer Nederland voor informatieve oplossingen met betrekking tot uw account. De goed opgeleide technici en zeer ervaren technici pakken het probleem aan met behulp van de nieuwste technologie. De teamleden geven binnen korte tijd de bevredigende antwoorden. De dienstverleners zijn altijd blij om haar klanten met gemak en comfort te bedienen. Dus waar wacht je op? Bel gewoon en profiteer van de voordelen van deze service om uw problemen op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *