Stappen Om Een ​​Back Up Te Maken Van Microsoft Outlook?

Wanneer u op een pc werkt, is het belangrijk om een ​​back up te hebben van de gegevens die u hebt opgeslagen en vaak vergeten gebruikers een back-up van email bestanden te maken. Het is niet erg om een ​​back up van uw Outlook gegevens te maken die vrij eenvoudig is, zoals het kopiëren van een bestand.

Vandaag zijn we hier om u de stappen voor het maken van een back up van uw bestanden uit te leggen. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met het Microsoft Outlook ondersteunings team.

Ten eerste willen we u informeren over de informatie die beschikbaar is in Outlook, zoals emails, mappen, contacten; agenda’s enzovoort worden op uw pc opgeslagen in de indeling .pst of .ost. Zodra u deze bestanden kopieert, kunt u een volledige back-up van uw gegevens krijgen.

Nu moet u een map openen met uw Outlook-gegevensbestand en u moet naar de C-schijf op uw pc gaan. Als je daar bent, klik je op “Bekijken” en vervolgens op “Verborgen items” of klik je op “Bekijken” en ga je naar “Mapopties” en vervolgens klik je op “Verborgen bestanden en mappen weergeven”. Op deze manier kunt u de map “Appdata” in uw gebruikersmap zien.

U moet op “win” drukken en vervolgens %appdata% invoeren en op enter drukken en een roamingmap wordt geopend. Vervolgens moet u “Lokaal”> “Microsofts”> “Outlook” openen.

Nu moet u zoeken naar de OST- of PST-bestanden van het Outlook-programma van de gebruiker. Houd er rekening mee dat gebruikers vaak .pst-bestanden hebben en zelden .ost-bestanden.

Nu moet je alle bestanden selecteren en vervolgens kopiëren en je moet beslissen waar je een back up op je pc wilt maken. Als je wilt, kun je een back up maken op zowel een USB, cd als dvd of je kunt je gegevens uploaden naar de C-schijf.

Klik in uw Outlook op “Bestand” en ga vervolgens naar “Openen” en vervolgens moet u op “Open Outlook gegevensbestand” klikken en uw best andsbrowser wordt geopend.

U moet door uw gegevensbestandsmap bladeren, een gekopieerde map betekent een back-up van uw gegevens; je moet het selecteren en openen om de bestanden te laden.

Het uploadt al uw gegevensbestanden, mappen, berichten, contacten en alles wat u op uw apparaat hebt opgeslagen.

Voor meer informatie moet je naar Bellen Microsoft Nummer Nederland om verbinding te maken met het team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *