Mijn naam wijzigen op een HP laptop met een Microsoft Account

Bent u op zoek naar de meest betrouwbare stappen om uw naam op uw HP laptop te kunnen wijzigen met uw Microsoft-account? Als dat zo is, zou je heel blij zijn dat je deze blog hebt gevonden, want hier word je binnen de kortste tijd geholpen. Maar als u ook problemen heeft met andere gerelateerde HP-vragen of problemen, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het Microsoft bellen nummer. Dan helpt het hoogopgeleide en efficiënte team van experts u direct met de beste oplossingen.

De volgende instructies zijn om uw naam op een HP-laptop te wijzigen met uw Microsoft-account; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u op de knop ‘Start’ op uw bureaublad klikken.
 En dan moet u uw naam selecteren die naast uw gebruikersfoto staat.
 Hierna moet u op de knop ‘Accountinstellingen wijzigen’ klikken.
 U moet nu de optie ‘Mijn Microsoft-account beheren’ kiezen.
 En nu wordt uw Microsoft-accountpagina geopend in uw standaardwebbrowser. Klik vervolgens op de optie ‘Uw info’ bovenaan het scherm.
 Klik vervolgens op de knop ‘Naam bewerken’.
 U dient nu een nieuwe voor- en achternaam in te voeren, de CAPTCHA op te lossen en vervolgens ook op de knop ‘Opslaan’ te klikken.

Als u de beheerdersnaam op uw HP laptop wilt wijzigen, moet u het volgende doen:

U moet weten dat de bovenstaande processen zowel voor beheerders als voor gewone gebruikersaccounts werken. En u kunt gebruiken wat het beste bij uw situatie past, maar u hoeft er alleen voor te zorgen dat u bent aangemeld bij het beheerdersaccount wanneer u dit doet.

Nadat u het bovengenoemde proces hebt voltooid, zou u dit op elk moment zelf moeten kunnen beheren. Mocht u desondanks een probleem tegenkomen, dan kunt u altijd bellen Microsoft servicenummer. De monteurs staan ​​dan binnen de kortste keren voor u klaar om u te begeleiden met verdere relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *