Microsoft Bellen Hulpmiddelen Om Het Zilveren Licht In En Uit Te Schakelen

Bent u op zoek naar de manieren om het zilveren licht in uw Microsoft te activeren? Kun je het inschakelen? Ja, het is mogelijk om het zilveren lampje op uw systeem in te schakelen met behulp van een paar hieronder voorgeschreven stappen:

  1. Krijg toegang tot uw bureaublad en druk op de startknop en typ vervolgens de update(s) van het venster in uw open veld en geef vervolgens het commando om de hulpprogrammabox te openen.
  2. Vraag om het controleren van de updates. Als een belangrijke en cruciale restore beschikbaar is, klik dan op de link om deze te bekijken. Zorg ervoor dat ze in de eerste plaats als opperste worden gemarkeerd.
  3. Markeer een vinkje in het selectievakje net naast het Zilveren licht wijzigt. Vraag om de update te installeren. De tijd onderscheidt zich door de grootte van de updates.

Is je zilveren licht geactiveerd? Als dat niet het geval is, kunt u de hulp inroepen van een gecertificeerde technicus door contact op te nemen met het Microsoft Bellen-nummer, die u niet alleen zal begeleiden, maar u ook onmiddellijk zal voorzien van oplossingen voor relevante problemen.

Om privacy- of prestatieredenen, als u de silver-light wilt deactiveren, hoeft u alleen de onderstaande instructies op te volgen om de vereiste te verkrijgen:

  1. Krijg toegang tot uw bureaublad en druk op de startknop en typ vervolgens de update(s) van het venster in uw open veld en geef vervolgens het commando om de hulpprogrammabox te openen.
  2. Bekijk in het venster de beschikbare opwaarderingen. Als een belangrijke en cruciale restore beschikbaar is, klik dan op de link om deze te bekijken. Zorg ervoor dat ze in de eerste plaats als opperste worden gemarkeerd.
  3. Markeer een vinkje in het selectievakje naast de Silver-light-wijzigingen. Vraag om de update te installeren. De tijd onderscheidt zich door de grootte van de updates.
  4. Benader de internetverkenner. Houd de tool vast en kies de internetoptie.
  5. Ga nu voor de programmalink en benader het beheer van de add-on voor de component.
  6. Sleep het om het te markeren en verplaats het aan het einde om uit te schakelen.
  7. Klik op de optie Ja en voltooi het afsluiten van de setup.

Bellen Microsoft klantenservice qua tegenslag. Ons ondersteuningspaneel is 24 * 7 beschikbaar om u te helpen met eventuele problemen, zelfs ‘s avonds laat. Aarzel niet om ons ondersteuningsnummer te pingen. Onze professionals bieden ook hulp via live-chat op onze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *