Hoe Microsoft Office 365 Home Of Persoonlijk Abonnement Te Verlengen

We leven in een evoluerende wereld. Hier versnelt de verandering steeds steil. In de begindagen van de vroege wereld was alles traag, maar tegenwoordig leiden we allemaal een snel leven. We hebben alles bij de hand zonder tijd te verliezen. Deze dingen zijn door Microsoft begrepen en daarom heeft het van tijd tot tijd nieuwe functies voor zijn services geïntroduceerd.

Een van de beste services die Microsoft tot nu toe heeft aangeboden, zijn de Office-producten. Daar kunt u MS Word, Excel, Power Point en One Note enz. gebruiken. De nieuwste in de bovenstaande categorie is office 365. Het is de meest vereenvoudigde versie tot nu toe en heeft alle noodzakelijke dingen die nodig zijn om elk soort werk te voltooien. Als u dit product heeft en het is verlopen, kunt u de hulp van Microsoft inroepen om u daarbij te helpen.

Om uw product te verlengen, moet u deze stappen in volgorde volgen:

  1. Ten eerste moet u naar de officiële verlengingssite van Microsoft gaan door Office.com/renew in uw browser in te voeren.
  2. U kunt uw product voor een maand en voor een jaar verlengen en daarna wordt uw verlenging automatisch bijgewerkt volgens uw instellingen.
  3. Je kunt je abonnement ook overzetten van thuis naar persoonlijk en vice versa.
  4. Kies in de volgende stap uw winkelwagen en ga naar afrekenen.
  5. Meld u nu aan met uw Microsoft-account die u aan uw abonnement hebt verstrekt met hetzelfde wachtwoord en dezelfde gebruikersnaam.
  6. Controleer in de voorlaatste stap uw bestelling en kies tot slot de kolom Abonnement verlengen.
  7. U kunt nu naar uw betalingsvenster gaan om te zien of het geld is afgeschreven of niet.
  8. Afhankelijk van uw instellingen wordt het geld maandelijks of jaarlijks automatisch afgeschreven als u automatische verlenging heeft ingeschakeld.

Dit is de enige legitieme manier die u kan helpen bij het vernieuwen van uw product. Als u twijfelt over een van de bovenstaande stappen, kunt u altijd en overal ter wereld bellen met Microsoft nummer nederland vanaf uw telefoon. Het ondersteuningsteam helpt u bij het vernieuwen van uw product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *