Hoe De Installatiefout Van Microsoft Office Op Te Lossen?

Bij het installeren van Microsoft Office komen gebruikers tijdens of aan het einde van de installatie een technische fout tegen, zoals 1401, 1402 of 1406. Deze fouten treden op wanneer de bestanden die nodig zijn voor het installeren van de software niet de juiste machtigingen krijgen omdat het gebruikersprofiel mogelijk niet voldoende machtigingen heeft om nieuwe software op het systeem te installeren. Het kan ook gebeuren als gevolg van software van derden, zoals antivirus.

Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, hoeft u zich geen zorgen te maken, want hier heeft Microsoft Telefoonnummer Nederland enkele snelle oplossingen geboden om van deze installatiefouten af ​​te komen. Ga gewoon door onderstaande gegeven oplossingen op de juiste manier.

Machtigingen instellen

 1. Log eerst in met beheerdersreferenties en open vervolgens Windows Verkenner en selecteer vervolgens tools.
 2. Ga vervolgens naar de mapoptie en selecteer weergave en klik vervolgens op verborgen bestanden en mappen weergeven.
 3. Schakel vervolgens de extensies verbergen voor bekende bestandstypen uit en tik vervolgens op OK.
 4. Open nu de Microsoft-map en klik met de rechtermuisknop op het bestand ‘opa11.dat’ in de map en selecteer eigenschappen.
 5. Ga vervolgens naar het tabblad Beveiliging en selecteer geavanceerd en klik vervolgens op machtigingen.
 6. Selecteer daarna ‘iedereen’ in de machtigingsvermeldingen en klik vervolgens op bewerken. Voer vervolgens de installatiewizard uit om het kantoor met succes te installeren.
 7. U moet de volledige controlebox controleren en de herziene instellingen bevestigen.
 8. Start ten slotte uw systeem opnieuw op.

Software van derden uitschakelen

 1. U moet alle firewalls en antivirus uitschakelen die op uw systeem zijn geïnstalleerd.
 2. Nadat u de programma’s hebt uitgeschakeld, voert u de installatiewizard uit om het kantoor met succes te installeren.
 3. Nadat u het hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op en schakelt u vervolgens alle programma’s van derden in.

Nu wordt uw MS Office met succes op uw pc geïnstalleerd. Als je vastloopt tijdens het uitvoeren van een van de bovenstaande methoden, dan gerust bellen Microsoft Klantenservice Nummer en krijg de beste hulp van onze techneuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *