Het Downloaden Van Microsoft Office Op Mijn 64-Bits Versie Computer?

Microsoft Office is een set van applicatie die een belangrijke rol in uw kantoor of thuis werk speelt. Het is beschikbaar voor computers, laptop, tablet of waar de toegang tot het internet beschikbaar is. Als u zich abonneert op Office 365 dan kunt u de nieuwste apps en updates krijgen wanneer ze beschikbaar zijn. Ten eerste werd gelanceerd met vier apps alleen die werd gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Of u wilt een presentatie te maken of wilt u een data-lijst te maken of gewoon om een ​​eenvoudig word document heb je allemaal in deze ene programma.

Neem contact op Microsoft ondersteuning voor alle hulp met betrekking tot haar een product. Selecteer het product en de beschrijving van het probleem en vraag hen om terug te bellen of te chatten. Ze zijn er altijd voor elke vorm van hulp. De apps zijn zo eenvoudig te gebruiken en maken het werk vernieuwend door zijn laatste aanvullende functies.

Laten we eens een kijkje te downloaden Microsoft Office op een 64-bit computer.

• Meld u aan bij uw Microsoft-account.
• Typ uw productcode en volg de instructies om het product te verlossen.
• Voor het installeren van de 64-bits versie, taal en selecteer Office-64-bit.
• Selecteer Installeren om de installatie op uw computer op te starten.
• Selecteer Run / Setup / Save volgens de beschikbare optie.
• Klik op Ja als computer vraagt ​​om wijzigingen in uw apparaat te maken.
• De installatie wordt gestart en zal enige tijd duren heb geduld tot dit voltooid is.
• De melding wordt weergegeven wanneer de installatie get is voltooid klikt u in de buurt.
• Open geen Microsoft App bijvoorbeeld Microsoft Word. Volg de instructies op het scherm en lees de bepalingen en voorwaarden en klik accepteer de overeenkomst.

Op een vergelijkbare manier, kunt u beginnen met behulp van een Microsoft-programma als je nog steeds vast komt te zitten op een stap bellen Microsoft Klantenservice nummer voor een van product gerelateerde kwestie. Ze zijn erg gepassioneerd over hun werk en hun klanten te helpen binnen no-time. Zij bieden ook een aparte ondersteuning voor personen met een handicap. Wacht niet voor lang; krijgen de oplossing snel en voel je vrij om een ​​werk te doen op de app.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *