Automatisch Verlengen Van Microsoft-Abonnement Uitschakelen?

Microsft subscription biedt volledige toegang tot de nieuwste versie en het is de meest populaire softwaresuite. Taken zoals het wijzigen van een abonnement of het opzeggen van een abonnement zijn niet lastig en het is eenvoudig om dit te doen. Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin u uw gebruiksplan van de kantoorsuite wilt annuleren of de automatische verlenging ervan wilt uitschakelen, zodat er niet automatisch kosten in rekening worden gebracht. Houd er rekening mee dat als u van plan bent het abonnement te beëindigen, u toegang heeft tot de basisfuncties, maar dat u uw documenten niet kunt bewerken. U kunt uw documenten echter wel openen en afdrukken.

Als u het abonnementsplan wilt annuleren, volg dan deze gegeven stappen of u kunt ook hulp krijgen van het Microsft Klantenservice Nederland team.

Te volgen stappen:

  • Zet eerst uw pc aan om het annuleringsproces te starten en ga naar de officiële website van Microsoft Office en log vervolgens in op uw account.
  • Zodra u bent ingelogd op uw account, gaat u naar het gedeelte Instellingen en klikt u daar op de optie “Account beheren”.
  • Op het volgende scherm vindt u een optie “Automatisch verlengen uitschakelen” die net onder de koptekst Verlengingsinformatie staat en klik erop.
  • Vervolgens ziet u een grote oranje knop die u helpt bij het uitschakelen van de functie voor automatisch verlengen; u kunt de geplande betalingen die in uw account zijn ingesteld in de toekomst annuleren.
  • Keer nu terug naar uw laatste scherm om uw abonnement volledig op te zeggen.
  • Klik daar op “Abonnement opzeggen” om de diensten van deze Office suite op te zeggen. Er wordt naar een reden van opzegging gevraagd; u kunt kiezen wat voor u juist is en op “Doorgaan” klikken.
  • Houd er rekening mee dat daar dezelfde knop zichtbaar is met de tekst “Doorgaan met abonnement”. Wanneer u klaar bent met dit proces, kunt u de website of dit geopende venster sluiten.

Ondervindt u nog steeds problemen bij het voltooien van deze taak? Zo ja, maak dan een Bellen Microsoft Telefoonnummer aan om volledige hulp te krijgen om deze situatie op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *